Bekijk

Het nieuws

13apr

Weekend- en vakantiekrachten entree/horeca gezocht!

Vind je het leuk om onze gasten een warm welkomstgevoel te geven? Word je blij van gastencontact? Houd je ervan om in een dynamische omgeving te werken met afwisseling in je baan? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste weekend- en vakantiekrachten voor aan de entree van het park en de horeca. Ben jij minimaal 4 zaterdagen en/of zondagen per maand en in de schoolvakanties beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou. De werkzaamheden bestaan uit kaartjesverkoop, lichte horecawerkzaamheden zoals bestellingen opnemen, klaarmaken en uitserveren. Ook zul je moeten helpen met o.a. aanvullen, opruimen, afwassen en poetsen. Ervaring is een prĂ©, maar niet noodzakelijk. Wij bieden je een uniek werkomgeving in een gezellig team waarbij geen een dag hetzelfde is. 

Heb jij interesse en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur dan je motivatie en CV naar info@bestzoo.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0499-371706.