Op zoek naar een unieke

vergaderlocatie

Vergaderen op een bijzondere locatie tussen de dieren, dat kan in de vergaderruimte van BestZOO. Bij ons hoeft u zich alleen druk te maken over de inhoud van de vergadering, de rest regelen wij. Van de vergaderruimte en techniek tot lunch of borrel, wij hebben alles in huis.

Alle faciliteiten in huis

Onze vergaderruimte is van alle gemakken voorzien zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Onze vergaderlocatie is gevestigd in het nieuwe entreegebouw en beschikt over moderne audiovisuele middelen zoals een groot flatscreenscherm en wifi. Ook is onze inspirerende vergaderruimte voorzien van temperatuurregulatie, minibar en hebben we een flip-over met stiften voor u klaar staan.

Flexibele vergaderruimte

Onze vergaderruimte is geschikt voor een groep tot 32 personen. De inrichting is flexibel en de opstelling kan worden aangepast naar het doel en aantal personen van de vergadering.

Verrijk uw vergadering

Horeca op maat

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met plaatcake of huisgemaakt gebak. Of geniet van een ambachtelijk gemaakt worstenbroodje. Na een intensieve vergadering in de ochtend, of voorafgaand aan een zakelijke bijeenkomst in de middag, kunnen wij u een heerlijke lunch serveren die dagvers bereidt wordt in onze open keuken.

Aanvullende activiteiten

Een dierentuin als locatie is natuurlijk erg bijzonder. Met een rondleiding beschikt u over een originele onderbreking van uw vergadering. Een rondleiding met een dierenverzorger is mogelijk op alle dagen van de week. Prijzen en tijden zijn in overleg.

Enthousiast geworden?

Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Voor meer informatie en prijsopgave stuur een mail naar horeca@bestzoo.nl