Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Mogen er honden mee het park in? Er zijn geen honden toegestaan in het park. Dit om eventuele overdracht van ziekte te voorkomen en om de dieren in het park zo min mogelijk stress te laten ervaren. Enige uitzondering hierop zijn geleide- en hulphonden, deze mogen wel mee het park in.

Waar kan ik mijn auto parkeren? Parkeren is uitsluitend toegestaan op het parkeerterrein aan de Broekdijk zo’n 300 meter verwijderd van de entree, dus niet op het zandpad achter het park. Ook al staan hier eventueel andere auto’s geparkeerd, het is niet de bedoeling dat het pad als parkeerplaats wordt gebruikt. Parkeren op het parkterrein kost € 2,00 per auto per dag. Betaling met muntgeld direct in het kastje bij de slagbroom werpen.

Mag ik eigen eten en drinken meebrengen? U mag alleen eigen eten en drinken nuttigen bij de picknicksets achter in het park bij de speeltuin. Het is niet toegestaan om deze in het Paviljoen en op de terrassen te nuttigen.

Is het park bereikbaar met het openbaar vervoer? Er rijdt een buurtbus lijn 204 vanaf het station Best naar Schijndel en weer terug. Deze stopt hij de halte ‘De Vleut’ welke is gelegen op het parkeerterrein van het Poortgebouw. Deze rijdt echter maar een keer in het uur en niet in het weekend. Check voor de zekerheid www.9292ov.nl, dienstregelingen kunnen tussentijds aangepast worden.

Ik heb een (huis)dier dat ik kwijt wil. Er komen vaak vragen van mensen die een (huis)dier hebben die ze kwijt willen. Wij nemen in principe geen van deze dieren aan, alleen bij hoge uitzondering en in overleg.