Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Mogen er honden mee het park in? Er zijn geen honden toegestaan in het park. Dit om eventuele overdracht van ziekte te voorkomen en om de dieren in het park zo min mogelijk stress te laten ervaren. Enige uitzondering hierop zijn geleide- en hulphonden, deze mogen wel mee het park in.

Waar kan ik mijn auto parkeren? Parkeren is uitsluitend toegestaan op het parkeerterrein aan de Broekdijk tegenover de entree. Parkeren op het parkterrein kost € 2,00 per auto per dag. Betaling met muntgeld direct in het kastje bij de slagbroom werpen. Ook kunt u parkeren op het parkterrein bij het Poortgebouw aan de Koppelstraat, hier is het gratis parkeren. Het is niet toegestaan om in de berm te parkeren, hier geldt een parkeerverbod.

Mag ik ook eigen eten en drinken meebrengen? U mag alleen eigen eten en drinken nuttigen bij de picknicksets achter in het park bij de speeltuin. Het is niet toegestaan om deze in het restaurant en op de terrassen te nuttigen.

Is het park bereikbaar met het openbaar vervoer? Er rijdt een buurtbus lijn 204 vanaf het station Best naar Schijndel en weer terug. Deze stopt hij de halte ‘De Vleut’ welke is gelegen op het parkeerterrein van het Poortgebouw. Deze rijdt echter maar een keer in het uur en niet in het weekend. Check voor de zekerheid www.9292ov.nl, dienstregelingen kunnen tussentijds aangepast worden.

Ik heb een (huis)dier dat ik kwijt wil. Er komen vaak vragen van mensen die een (huis)dier hebben die ze kwijt willen. Wij nemen in principe geen van deze dieren aan, alleen bij hoge uitzondering en in overleg.

Zijn de paden goed begaanbaar? Na de hevige regenval van afgelopen periode is de grond helemaal verzadigd in het park en zijn onze paden (nog) niet helemaal schoon en droog. Houdt er daarom rekening mee dat u schoeisel draagt die vies mogen worden en/of waterdicht zijn.