Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Mogen er honden mee het park in? Er zijn geen honden toegestaan in het park. Dit om eventuele overdracht van ziekte te voorkomen en om de dieren in het park zo min mogelijk stress te laten ervaren. Enige uitzondering hierop zijn geleide- en hulphonden, deze mogen wel mee het park in.

Waar kan ik mijn auto parkeren? Parkeren is uitsluitend toegestaan op het parkeerterrein aan de Broekdijk zo’n 300 meter verwijderd van de entree, dus niet op het zandpad achter het park. Ook al staan hier eventueel andere auto’s geparkeerd, het is niet de bedoeling dat het pad als parkeerplaats wordt gebruikt. Parkeren op het parkterrein kost € 2,00 per auto per dag. Betaling met muntgeld direct in het kastje bij de slagbroom werpen.

Hebben jullie horecagelegenheden waar je iets te eten en/of te drinken kunt bestellen? Wij hebben een Paviljoen voor bij de entree waar je iets te drinken en/of te eten kunt bestellen van de kleine kaart zoals een worstenbroodje, tosti, broodje unox of poffertjes. Ook hebben wij een uitgebreide ijskaart en een terras waar je buiten kan zitten. In het midden van de dierentuin hebben we een kiosk met een groot terras bij de speeltuin. Deze is geopend in de weekenden en schoolvakanties. Hier kun je o.a. warme en koude dranken, ijsjes, poffertjes, tosti, broodje unox, frietjes en snacks verkrijgen.

Mag ik ook eigen eten en drinken meebrengen? U mag alleen eigen eten en drinken nuttigen bij de picknicksets achter in het park bij de speeltuin. Het is niet toegestaan om deze in het Paviljoen en op de terrassen te nuttigen.

Is het park bereikbaar met het openbaar vervoer? Er rijdt een buurtbus lijn 204 vanaf het station Best naar Schijndel en weer terug. Deze stopt hij de halte ‘De Vleut’ welke is gelegen op het parkeerterrein van het Poortgebouw. Deze rijdt echter maar een keer in het uur en niet in het weekend. Check voor de zekerheid www.9292ov.nl, dienstregelingen kunnen tussentijds aangepast worden.

Ik heb een (huis)dier dat ik kwijt wil. Er komen vaak vragen van mensen die een (huis)dier hebben die ze kwijt willen. Wij nemen in principe geen van deze dieren aan, alleen bij hoge uitzondering en in overleg.