Beleef

een avontuurlijk kinderfeestje

Altijd al een spannend feestje tussen de dieren willen beleven?

Vier dan je kinderfeestje in BestZOO: dé ideale plaats voor het vieren je verjaardag. Kom oog in oog te staan met meer dan 90 verschillende diersoorten! De feestgangers worden ontvangen in het park en krijgen daar een leuke speurtocht uitgereikt waarmee ze de dieren in BestZOO kunnen gaan ontdekken.

Entree prijs            € 8,00 p.p.

Per 7 kinderen mogen er max. 2 volwassenen en vanaf 10 kinderen max. 3 volwassenen voor dezelfde entreeprijs het park in. Een kinderfeestje is alleen mogelijk indien van tevoren gereserveerd. Blijven jullie eten? Hou er rekening mee dat wij om 17.00 uur sluiten.

In de periode 1 november tot 1 maart is een kinderfeestje alleen mogelijk op een zaterdag of zondag en in de schoolvakanties (regio zuid).

BELEEF EEN AVONTUURLIJKE JUNGLETOCHT!

Ben jij een echte dierenvriend? Ga dan op ontdekkingstocht met de dierverzorger, een unieke ervaring! Je mag samen met de dierverzorger dieren voeren zoals de stokstaartjes en dieren vasthouden zoals een stinkdiertje, baardagaam of een slang. Ook vertelt de dierenverzorger over de verschillende soorten dieren die jullie gaan zien. Een jungletocht duurt 45 minuten en start op het hele uur vanaf 11.00 uur tot en met 15.00 uur. Jungletochten zijn een regelrechte hit bij de jonge avonturiers onder ons. Wees er wel op tijd bij om te reserveren, want er zijn maar enkele jungletochten per dag beschikbaar!

De kosten van een Jungletocht zijn € 4,50 per kind

*De prijs van de activiteit hoeft alleen voor de kinderen betaald te worden. Er is een minimaal deelnemers aantal van 7 kinderen (minder kinderen is toegestaan, maar er wordt wel de prijs van ten minste 7 kinderen gerekend).

Maak je feestje compleet met een van onze arrangementen!

Servalpakket€ 5,00
Sisi no Bubbles
IJsje
Zakje chips
Lynxpakket€ 6,00
Sisi no Bubbles
Friet met saus
IJsje
Poemapakket€ 6,50
Sisi no Bubbles
Friet met saus
Kroket of frikadel
Panterpakket € 7,25
Alle kinderen gezellig aan een feestelijke gedekte tafel
Verse broodjes met verschillende zoetwaren en knakworstjes
Sisi no Bubbles
Snoepzak€ 2,50

Helaas is de mogelijkheid tot een Jungletocht op 12 april om 14.00u en 15.00u al helemaal vol! Op andere dagen/tijden is nog voldoende beschikbaarheid!