Beleef

een avontuurlijk kinderfeestje

Altijd al een spannend feestje tussen de dieren willen beleven?

Vier dan je kinderfeestje in BestZOO: dé ideale plaats voor het vieren je verjaardag. Kom oog in oog te staan met meer dan 90 verschillende diersoorten! De feestgangers worden ontvangen in het park en krijgen daar een leuke speurtocht uitgereikt waarmee ze de dieren in BestZOO kunnen gaan ontdekken.

Entree prijs            € 8,00 p.p.

Een kinderfeestje is mogelijk vanaf 5 kinderen. Per 5 kinderen mogen er max. 2 volwassenen en vanaf 10 kinderen max. 3 volwassenen voor dezelfde entreeprijs het park in. Een kinderfeestje is alleen mogelijk indien van tevoren gereserveerd. Blijven jullie eten? Hou er rekening mee dat onze keuken om 16.00u sluit.

BELEEF EEN AVONTUURLIJKE JUNGLETOCHT!

Ben jij een echte dierenvriend? Ga dan op ontdekkingstocht met de dierverzorger, een unieke ervaring! Je mag samen met de dierverzorger dieren voeren zoals de stokstaartjes en dieren vasthouden zoals een stinkdiertje of een slang. Ook vertelt de dierenverzorger over de verschillende soorten dieren die jullie gaan zien. Een jungletocht duurt 45 minuten en start op het hele uur vanaf 11.00 uur tot en met 15.00 uur. Jungletochten zijn een regelrechte hit bij de jonge avonturiers onder ons. Wees er wel op tijd bij om te reserveren, want er zijn maar enkele jungletochten per dag beschikbaar!

De kosten van een Jungletocht zijn € 4,50 per kind

*De prijs van de activiteit hoeft alleen voor de kinderen betaald te worden. Er is een minimaal deelnemers aantal van 7 kinderen (minder kinderen is toegestaan, maar er wordt wel de prijs van ten minste 7 kinderen gerekend).

Maak je feestje compleet met een van onze arrangementen!

Servalpakket€ 6,25
Fruitsapje
IJsje
Zakje chips
Lynxpakket€ 7,50
Fruitsapje
Friet met mayonaise
IJsje
Poemapakket€ 8,60
Fruitsapje
Friet met mayonaise
Kroket of frikadel
Panterpakket € 8,25
Alle kinderen gezellig aan een gedekte tafel met verschillende zoet en hartig broodbeleg, waar ze zelf hun verse broodjes beleggen. Incl. een fruitsapje
Snoepzak€ 2,50