Met een abonnement ga je zo vaak als je wilt!

abonnementen

Met een jaarabonnement bezoek je onze dieren zo vaak als je wilt!

Een abonnement is een volledig jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Weet je nog niet zeker of u een abonnement wilt afsluiten? Kom dan eerst een bezoekje brengen aan ons park. Mocht je na het bezoek besluiten om toch een abonnement te willen, dan wordt de entreeprijs van die dag met de abonnementskosten verrekend.

PRIJZEN
Abonnementen volwassenen (vanaf 12 jaar)€ 26,00
Abonnement kinderen 3 t/m 11 jaar€ 22,00
Abonnement 65+€ 24,00
Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale abonnementsprijs.

Wist je dat als je een jaarabonnement bij BestZOO afsluit dan van vele voordelen kunt genieten?

Een jaarabonnement is bij ons ook echt een jaarabonnement, de pas blijft een jaar lang geldig na afsluiting.

Jaarkaarthouders die in het bezit zijn van een GELDIGE pas, mogen ook op de doordeweekse dagen, na telefonisch overleg, in de periode 1 november tot 1 maart het park bezoeken. U dient wel uw jaarkaart op verzoek van onze medewerkers te kunnen tonen.

Met een jaarabonnement heb je recht op korting bij de meeste  Dier en Park aangesloten parken:

Overige parken met korting:

U krijgt bij het tonen van je BestZoo jaarabonnement 50% korting op de entree bij BillyBird Park Hemelrijk, BillyBird Park Drakenrijk, DippieDoe en zwembad Het Run. Bij het Oertijdmuseum krijgt u 35% korting op de toegangsprijs. Vergeet niet de kortingsvoucher mee te nemen bij uw bezoek aan een van deze attractieparken! Heeft u geen kortingsvouchers ontvangen?

Bestel hier gemakkelijk je abonnement

Abonnement aanvragen