Parkregels

PARKREGLEMENT

Wij willen graag dat alle bezoekers een prettige dag in BestZOO hebben. Daarnaast willen wij de overlast voor de buurt, de dieren in het park en het personeel zo veel mogelijk beperken. Hierom zijn een aantal regeltjes opgesteld waar bezoekers zich aan moeten houden bij een bezoek aan BestZOO.

Parkeren uitsluitend op het parkeerterrein aan de Broekdijk, dus niet op het zandpad achter het park. Ook al staan hier eventueel andere auto’s geparkeerd, het is niet de bedoeling dat het pad als parkeerplaats wordt gebruikt.

Honden mogen niet het park in, met uitzondering van geleidehonden.

Bij groepsbezoeken, familiefeesten of kinderfeesten wijzen wij u er graag op dat u zelf verantwoordelijk bent voor het toezicht op degenen die onder uw begeleiding het park bezoeken.

Het is verboden de dieren te voeren m.u.v. de voederautomaat op de kinderboerderij. De dieren in BestZOO krijgen een aangepast dieet en mogen geen ander voedsel krijgen.

Het is verboden de dieren aan te raken of aaien, met uitzondering van de dieren op de kinderboerderijen en de ezels. Dieren kunnen gevaarlijk zijn en eventueel bijten, let daar dus op.

Bij eventuele vragen, klachten en/of opmerkingen kunt u terecht bij het personeel van BestZOO, of kunt u contact opnemen via de e-mail, telefoon of middels het contactformulier op deze website.